Mantor este o firma romaneasca de constructie cu actionariat spaniol. Cu peste 10 ani de experiență pe piața de constructie din Romania, firmele din Grup s-au implicat în o mare parte din cele mai importante proiecte din ultimii ani, fie ca Dezvoltator, Constructor, sau ca Property & Facility Manager.

Din grupul nostru fac parte următoarele companii:

logo-cadorlogotrastevere

FONDATORI

Mantor a fost fondat de 3 specialisti spanioli in constructie ale caror vieti profesionale s-au intersectat deseori, in timp ce erau implicati in diferite proiecte derulate in Romania. Abilitatile lor complementare i-au determinat sa-si uneasca fortele pentru a atinge un tel comun: determinare de a furniza servicii de o calitate vizibil superioara fata de cele deja existente pe piata.


TOMAS MANJON

Tomas coordeaza Operatiunile companiei, fiind totodata implicat in toate intiativele de new business si de dezvoltare. Inainte de a fonda Mantor, Tomas a fost Country Manager al grupului spaniol GEA 21 in Romania si General Manager al Tiriac Imobiliare. Tomas are un portofoliu extrem de vast de proiecte rezidentiale, office si leisure. Tomas este absolvent al Universitatii Politehnice din Madrid, dar si licentiat in Drept (Universidad Complutense de Madrid).

In viziunea sa, “Mantor va deveni un punct de referinta pe piata romaneasca. Urmarim sa obtinem acest statut prin reputatia calitatii exceptionale a serviciilor oferite clientilor nostri, prin unicitatea produselor furnizate acestora si prin rezultatele financiare profitabile obtinute pentru investitorii nostri”. Tomas isi doreste ca Mantor sa tinda mereu spre a obtine „calitate si valoare” in tot ceea ce face, de la design-uri moderne si progresiste, la utilizarea inteligenta a resurselor financiare, pana la parteneriate private eficiente si angajarea unor resurse umane talente si bine instruite.

DAVID TORTOSA

David coordoneaza activitati de Constructie, fiind total implicat in fiecare etapa in parte: de la conceptie, pana la planificari si finalizare. David este inginer constructor, licentiat al Escuela Politecnica Superior – EPSAlicante. Are o experienta extrem de vasta, castigata in cei peste 13 ani de activitate ca si manager de constructii. Pana in prezent, David a reusit performanta de a construi peste 700 de apartamente, atat in Spania, cat si in Romania. Din punctul sau de vedere, cea mai mare provocare a carierei sale a reprezentat-o chiar primul sau proiect de anvengura, in care a fost responsabil de realizarea unui complex impresionant de 127 de apartamente, construit in jurul unui teren de golf in Alicante, Spania. Cu aceasta ocazie, si-a dovedit talentul de a identifica din timp provocarile specifice fiecarui proiect in parte si de a le rezolva in avans. David are o serie de aptitudini, precum: optimizarea costurilor, planificarea proiectelor, managementul echipelor, siguranta si buna organizare a santierului. Are o filosofie care ii defineste perfect modul de lucru: “totul trebuie construit la un nivel extrem de ridicat de maiestrie si cu foarte multa atentie la detalii”. Scopul sau absolut este de a se asigura ca fiecare proiect finalizat raspunde integral intereselor clientilor si respecta principiile de “integritate absoluta” si “calitate remarcabila”.

DIEGO STUYCK

Diego coordoneaza toate activitatile comerciale ale grupului nostru, fiind responsabil de vanzari si dezvoltare de business. Are o vasta experienta in diverse activitati ale domeniului de real estate si constructie. Inainte de a fi unul din fondatorii Mantor, Diego a fost CEO al Facilitec Romania (www.facilitec.ro), una dintre cele mai mari companii de management al proprietatii de pe piata din Romania. Cea mai mare provocare a carierei sale a fost decizia de a pune bazele propriei companii de fit-out in anul 2014 – un an marcat de dezechilibrele crizei economice. Cador Romania (www.cador.ro) nu a fost numai un “test” personal, ci si o confirmare a talentului sau profesional si a abilitatilor sale de new business, calitati ce s-au regasit in succesul companiei (o cifra de afacere de 1.5 milioane de euro in primul an). Atat experienta profesionala, cat si studiile sale ample l-au ajutat sa-si dezvolte abilitatile de business, viziunea si adaptabilitatea de a veni mereu cu solutii pragmatice. Diego este licentiat in Drept (Universidad Complutense Madrid), in Business Management (Centro Universitario Villanueva) si are o diploma de master in Comert Exterior (CECO – Centro de Estudios Comerciales y Economicos).